MintBox Mini חלק שלישי: מבחן ביצועים

בסקירה זאת אבדוק את ביצועי MintBox Mini במספר מבחנים פשוטים. היכן שרלוונטי סיפקתי את הנתון שהתקבל בבדיקת המחשב הנייד שלי (שהוא המחשב החזק ביותר העומד לרשותי).

הערה: לדברי Compulab המחשב סופק לי כשהוא מוגדר לעבודה בצריכת הספק מינימלית. לקבלת תוצאות אופטימליות, ובהמלצת החברה, ביטלתי בביוס את הגבלת ההספק ל- 4.5 וואט, כך שהצריכה בפועל תהיה כ- 5-10 וואט (שינוי זה יגרום למחשב להתחמם יותר, אך היא לא מסכנת את המעבד, שכן בחום יתר הוא אמור להוריד את התדר שלו באופן אוטומטי).

להמשיך לקרוא MintBox Mini חלק שלישי: מבחן ביצועים

MintBox Mini חלק שני: התרשמות ראשונית

MintBox Mini מגיע עם מערכת הפעלה מותקנת מראש (Linux Mint 17.1 MATE). מדובר בהתקנת OEM, כלומר מייד כשמדליקים את המחשב, נכנסים להליך הגדרות קצר, בו מתבקשים לבחור שם משתמש וסיסמה, אזור זמן ומקלדת רצויה. בסך הכל יש להגדיר מספר מסכים, תהליך שאורך מס' דקות. להמשיך לקרוא MintBox Mini חלק שני: התרשמות ראשונית

MintBox Mini חלק ראשון: פתיחת מארז + אביזרים

בסדרת המאמרים הקרובה אסקר את המחשב הזעיר החדש שפיתחה חברת Compulab הישראלית. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה המותקנת מראש: Linux Mint 17.1 MATE. שיתוף הפעולה של Compulab עם מפתחי Linux Mint אמור לייצר למפתחי Mint מקור הכנסה נוסף (אחוז מסוים מהרווחים), כך שבהחלט נוצר מצב של Win-Win לחובבי לינוקס!

את  MintBox Mini קיבלתי במשלוח UPS מהיר. מארז הקרטון של המוצר בהחלט מרשים וניכר שהשקיעו מחשבה רבה בעיצובו:

MintBoxMini - Package1
MintBox Mini: קופסא

להמשיך לקרוא MintBox Mini חלק ראשון: פתיחת מארז + אביזרים

MintBox Mini – סקירה חדשה

בימים הקרובים אני אמור לקבל מחברת compulab את המחשב החדש שפיתחו MintBox Mini. מייד כשאקבל את המחשב אתחיל להשתמש בו, כשהמטרה שלי היא לכתוב סדרת מאמרים עליו. אם אהיה מרוצה מיכולותיו ארכוש אותו (בהמשך תבינו למה). במידה ואתם מעוניינים שאבחן נושא ספציפי, השאירו תגובה בה תפרטו את הנושא אותו אתם רוצים שאבדוק.

הערה: מס' אנשים פנו אלי בקשר לפרסום מאמרים חדשים באתר.  אני מעוניין לעדכן שאין צורך לחשוש: לא נטשתי את האתר ואני בהחלט מתכוון להמשיך לכתוב מאמרים חדשים. יש לי הרבה על מה לכתוב אך סבלתי ממספר בעיות טכניות: מחסור בזמן והיעדר פלטפורמת כתיבה נוחה (המחשב הנייד שלי התקלקל). עכשיו, אני מקווה, תהיה לי פלטפורמת לינוקס ביתית נוחה באמצעותה אכתוב מאמרים חדשים. אז שמרו את ה- RSS של האתר והמתינו לעדכונים 🙂

mintbox-mini